barrier free

Üdvözöljük a Díjbeszedő Holding Zrt. megújult honlapján!

Aktualitások

Tájékoztató a koronavírus járvánnyal kapcsolatban

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Díjbeszedő Holding Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodái - ügyfelei és munkavállalói egészségének, biztonságának megóvása érdekében -, a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából 2020. március 17-től további rendelkezésig zárva tartanak.

Díjfizetési megoldások egészségügyi veszélyhelyzetben

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a jelenlegi egészségügyi veszélyhelyzetben érdemes kerülni a lakóhely elhagyását illetve a készpénzhasználatot. Ezen korlátozó tényezők áthidalásának a megoldásával kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy számláit bankkártyával honlapunkon keresztül is egyszerűen, biztonságos módon rendezheti.

Leolvasási tevékenység felfüggesztése

Tisztelt Felhasználó!

 

Tájékoztatjuk, hogy az alábbi szolgáltatók a járvány terjedésének megakadályozása érdekében, azonnali hatállyal felfüggesztették szolgáltatási területeiken a leolvasási tevékenységet.

 

Változások Partnereinknél a koronavírus járvány miatt

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A koronavírus járvány lassítása, a felhasználók és munkavállalók egészségének védelme érdekében a Díjbeszedő Holding Zrt. közüzemi partnerei több, a megszokott ügymenetet módosító intézkedést foganatosítottak. A könnyebb eligazodás érdekében az alábbiakban összefoglaltuk Önöknek a tudomásunkra jutott, esetenként Társaságunk munkavégzését is befolyásoló változásokat. Teljes körű, naprakész információkért javasoljuk, minden esetben keressék fel az érintett Szolgáltató honlapját.