Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Tanúsítványaink

Irányítási rendszereink

Díjbeszedő Holding Zrt. logo

A Díjbeszedő Holding Zrt. eredményes működése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásaink és termékeink színvonalát a nemzetközi és hazai piac mindenkori igényeihez alakítjuk. Mivel cégünk hírnevének, piacvezető pozíciójának fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, ügyfeleink és saját információink biztonsága, valamint a hatékony folyamatirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, amelyek céljaink elérését a minőség, az információ biztonság és az Integrált Irányítási Rendszer valamint a termék előállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésével segítik. Ezekkel összhangban felmértük a védendő információkat és a folyamatokba is beépített, a kockázatokkal arányos intézkedésekkel garantáljuk a kezelésünkben lévő ügyfél információk és a saját üzleti és személyes adatok védelmét.

Integrált Irányítási Rendszerünket úgy alakítottuk ki, és úgy kell működtetnünk, hogy az megfeleljen ügyfeleink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, és biztosítsa Minőségpolitikánk, Információ biztonsági politikánk, minőségügyi és információ biztonsági céljaink megvalósulását, cégünk eredményességét, dolgozóink megélhetését.

Az ISO 9001 nemzetközi szabvány szerint kialakított Minőségirányítási rendszerünk 2001. december 17-től folyamatosan, független tanúsítással működik kilenc telephelyünkön.

2007. június 18-tól rendelkezünk tanúsítvánnyal az ISO/IEC 27001 nemzetközi szabvány szerint kialakított Információbiztonság irányítási rendszerünkről, melyet Minőségirányítási rendszerünkkel együtt, integrált rendszerként működtetünk.

 Minőségirányítási rendszer ISO 9001:2008 - Önkéntesen tanúsítva rendszeres felügyelettel (DEKRA Certification)

 Információbiztonság irányítási rendszer ISO 27001 - Önkéntesen tanúsítva rendszeres felügyelettel (DEKRA Certification)

 2019. április 23. kedd. Köszöntjük Béla nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.796-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.