Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Díjkompenzációval kapcsolatos tájékoztatás

Sajtóközlemény


A Hálózat Alapítvány 2013-ban szünetelteti
havi közüzemi díjkompenzációs támogatási rendszerét


Tájékoztatjuk az érintett fővárosi lakosokat, hogy a 2013. február 28-át követő időszakra nem lehet díjkompenzációs kérelmet beadni a polgármesteri hivatalok ügyfélszolgálati irodáiban. Ennek oka, hogy a Hálózat - Budapesti Díjfizetőkért és Díjhátralékosokért Alapítvány határozatlan időre felfüggeszti a fővárosi közüzemi díjkompenzációs rendszer működtetését. A díjkompenzációs támogatási rendszer feltételeinek kialakítása a Fővárosi Közgyűlés hatáskörébe tartozik.

Ugyanakkor a Hálózat Alapítvány továbbra is folytatja az ún. hátralék kiegyenlítő támogatási rendszer működtetését a már eladósodott háztartások közüzemi hátralékának rendezése, illetve azon háztartások megsegítése érdekében, melyeket e támogatás hiányában a közvetlen kilakoltatás veszélye fenyegetne. A támogatási rendszer hatékonyságának növelése érdekében, az immár 16 éve működő Hálózat Alapítvány vállalta, hogy 2013 januárjától, újabb források bevonása nélkül, a hátralékosok számára kedvezőbb feltételekkel folyósítja a hátralékkiegyenlítő támogatásokat.

A Hálózat Alapítvány – alapítói küldetésének megfelelően - továbbra is aktívan közreműködik az arra rászoruló budapesti díjfizetők és díjhátralékosok helyzetének segítésében.

Budapest, 2012. december 14.

Dr. Győri Péter
kuratórium elnöke

 2019. április 23. kedd. Köszöntjük Béla nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.800-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.