Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Mérőleolvasás

A mérőleolvasási tevékenységünk során a minél teljesebb körű leolvasást és a pontos, korrekt leolvasási adatok továbbítását tartjuk elsődlegesen fontosnak. Ennek elérése érdekében csak megbízhatóan és hatékonyan dolgozó munkavállalókat foglalkoztatunk leolvasói munkakörben, illetve a munkájukat egyszerűbbé, gyorsabbá tevő, valamint az emberi hibák jelentős részét kiszűrő, saját fejlesztésű LEOKON számítógépes alkalmazással támogatjuk őket.

A mérők leolvasását kézi adatrögzítőkkel végezzük, melyekbe napi rendszerességgel töltjük fel a LEOKON rendszer által - a megbízó elvárásának megfelelően - ütemezett, az adott leolvasó napi munkájához szükséges mérőadatokat és az azokhoz kapcsolódó egyéb információkat. A leolvasók a mérőállások rögzítése mellett a szolgáltatók egyedi igényeinek megfelelő leolvasási megjegyzéskódokat is használnak, amelyek a leolvasott mérőállásra, illetve a leolvasás körülményeire vonatkoznak.

A leolvasási adatokat szintén naponta olvassuk be a rendszerbe, és dolgozzuk fel. Az így összesített adatokat az igényeknek megfelelő módon és rendszerességgel eljuttatjuk a megbízóhoz, illetve - amennyiben a megbízás erre is kiterjed - felhasználjuk a számlázási tevékenységünk során.

A leolvasók tevékenységét ellenőreink és a LEOKON alkalmazás segítségével folyamatosan nyomon követjük, ellenőrizzük. Emellett egy felügyeleti modul segítségével gondoskodunk a rendszer helyes működéséről, illetve arról, hogy egy esetleg fellépő hiba esetén azonnal be tudjunk avatkozni annak elhárítása érdekében.

 2019. április 24. szerda. Köszöntjük György nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.916-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.