Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Jogi nyilatkozat

A weboldalon közzétett - illetőleg a hivatkozásokon keresztül elérhető - információk és adatok, tájékoztató jellegűek.  A hivatkozásokon keresztül elérhető weboldalak tartalmáért a Díjbeszedő Holding Zrt. nem vállal felelősséget.

A Díjbeszedő Holding Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, melyek az adatok illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

Semmilyen esetben nem felelős semmilyen különleges, közvetlen, közvetett, vagy bármilyen más, használatkiesésből, adatvesztésből, vagy elmaradt haszonból eredő szerződéses, vagy egyéb szerződésen kívüli károkozásért, amely a jelen weboldalról elérhető dokumentumok, szolgáltatások vagy információk használatából illetve teljesítéséből ered, vagy azzal összefüggésbe hozható.

A Díjbeszedő Holding Zrt. weboldalain szereplő logók, ábrák, márkanevek védjegyoltalom alatt állnak, azok a Díjbeszedő Holding Zrt. tulajdonát képezik. A weboldalon elhelyezett logók, ábrák, márkanevek letöltése, bármilyen célú felhasználása, rögzítése, másolása, terjesztése, átruházása kizárólag a Díjbeszedő Holding Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

A szerzői jogi védelem és a védjegyoltalom megsértése esetén a jogsértővel szemben a Díjbeszedő Holding Zrt. szerzői jog- és védjegybitorlás miatt a törvényben biztosított oltalmi eszközök igénybevételére jogosult.

 

 2019. április 24. szerda. Köszöntjük György nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.919-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.