Kezdőlap Álláslehetőség Elérhetőségek Panaszkezelési szabályzat Tanúsítványaink
keresés
Utolsó frissítés:
2019.04.23

Ofszet nyomtatás és nagytömegű küldemények előállítása

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?


Sok olyan nagyszámú ügyfélkörrel rendelkező vállalkozás van, melyek rendszeresen, levelezés útján tartják ügyfeleikkel a kapcsolatot, folyamatosan van szükségük nagy mennyiségű névre szóló számlalevél, vagy egyéb megszemélyesített nyomtatvány gyors előállítására. Az ilyen üzleti levelezés gyors, pontos és zökkenőmentes lebonyolítása nagy szervezetet, speciális gépeket és szakértelmet igényel.

 
A EPDB Nyomtatási Központ Zrt. a fehér papírtól a megszemélyesített küldeményig a teljes gyártási folyamatot egy helyen végzi. A gyors, rugalmas, és ügyfélbarát ügyintézés, a közel 25 éves felhalmozott szakmai tapasztalat mellett az ISO 9001, az ISO IEC 27001, valamint az ISO 14001 szabványok szerint auditált integrált minőségirányítási rendszer is garantálja a kifogástalan gyártási színvonalat.

Partnereink:

  • díjbeszedési és számlázási feladatait kihelyező szolgáltató nagyvállalatok (kommunális, távközlési, Internet és kábel TV szolgáltatók)

  • állami és társadalmi szervezetek, melyek ügyféllevelezés útján tartanak kapcsolatot

  • pénzintézetek (bank, biztosító)

  • Direct Mail útján értékesítő egyéb kereskedelmi cégek

  • reklámügynökségek

Mit ajánlunk?

Számlalevelek, ügyfél- és egyéb DM levelek nyomtatása, fekete és színes megszemélyesítése, borítékolása és postai feladása.

Az ofszet technológiával előállított alapanyagra a megrendelő által átadott adatbázis alapján változó adatokat nyomtatunk. A megszemélyesítés történhet egy szín feketével vagy 4 szín nyomással. A vágás, hajtogatás, borítékolás, speciális kötészeti megoldások, csomagolás, postai előrendezés, raktározás, szállítás és postai feladás fázisait megrendelőink igénye szerint külön-külön is elvégezzük.

Az elkészült küldeményeket megbízóink igénye szerinti feladási helyre szállítjuk.

 

Az EPDB Nyomtatási Központ Zrt. Magyarország legnagyobb megszemélyesítési gyártókapacitásával rendelkezik. A havonta átlagosan elkészített küldemények száma 15-18 millió, melyek 30-35 millió kinyomtatott lapot tartalmaznak.

 

A rendelkezésünkre álló korszerű digitális géppark segítségével meghatározó szerepünk van a Transzpromó nyomtatás területén is.

 

Az ügyfeleink által ránk bízott személyes adatok védelme, illetve a küldemények teljes-körűsége kiemelt fontossággal bír. Ezért fejlesztettük ki a küldemény-előállítást felügyelő, és a teljes-körűséget biztosító Audit rendszerünket. A küldemény minden lapjára rányomtatott 2D-s vonalkód, illetve a vonalkód olvasó biztosítja a küldemények teljeskörűségét.

 


Hogyan dolgozunk?

A fehér papírtól a borítékolt küldeményig minden egy telephelyen készül, mely biztosítja a gyors és személyre szabott sokoldalú szolgáltatást, a hatékony munkavégzést, és nem utolsó sorban a kedvező árakat.

Önnek nem kell mást tenni, mint átadni egy layoutot, valamint a megszemélyesítéshez szükséges adatbázist elektronikus úton, a többi már a mi dolgunk!

Megrendelőinknek tőkeerős, biztos vállalati háttér, korszerű géppark, a Magyar Posta csekkgyártási engedélye, speciális számítástechnikai szaktudás, állandó, jól képzett és gyakorlott munkatársak állnak rendelkezésére.

 2019. április 23. kedd. Köszöntjük Béla nevű látogatóinkat.
 Ön a(z) 14.967.807-ik látogatónk Impresszum   Jogi nyilatkozat   Oldaltérkép

© 2007. Díjbeszedő Holding Zrt.